Ahad, 30 Januari 2011

huh !

uhuk² ! annyeonghaseyo.. semalam supposed YUKI dah tulis satu entry baru tapi sebab ada hal terpaksalah ditunda ke hari nih.. semalam ialah hari yang paling PENAT PENAT PENAT ! sangat larr meletihkan. semalam sepatutnya YUKI ada tusyen but then dibatalkan. so, YUKI & my friend, alia, terpaksalah melepak dari kul 9.15 --> 10.00.


then baru arr gerak pergi sekolah ! penat betol. nasib baik larr balik time balik daripada kedai cat tu naik kereta. kalau tak SAH PENAT NAK MAMPOS ! hahha. kitorang beli cat warna PINK untuk tema KOKO ??! rasa cam tak masukkan. hahah. tapi hasilnya ! da bomb ! cantek ! pretty ! hahha. pokoknya SANGAT³ CANTIK !


ini larh some picture about aktiviti mengecat kitorang di dalam kelas..







:: budak² yg rajin. macam YUKI. hahha :))


:: tu eksyen je. ya douk alia ?? haha






:: FIGHTING ! hope our class gonna winn ! yeaaa


hehe. itulah aktiviti kitorang. tengok ! rajinkan. hehe~ macam YUKI larr.  yg dibawah tu pulak gambar sampingan. hehe. budak² 3 Susu kan suka ambil gambar. hehe. including YUKI..



oke ! sekian daripada YUKI . darrr











Sabtu, 29 Januari 2011

oke oke oke~


hyep blog. now.. rasa cam tangan nih gatal sangat nak tulis entry baru. YUKI sudden thought about myself. yeahh ! the best title for today is MYSELF !!! yuhooo..  oke oke. back to the title.


now ! one word to described YUKI is UNMATURED. hahhah. kalau² lar ada jumpa budak yang tak matang kat mana² tuh, ahhh, dia tu spesis YUKI arr tuu. hee~ jangan marah ea.. oke. sekarang ini YUKI ialah pelajar form 3 dengan erti kata lain CANDIDATE PMR tahun 2011. ohh tidak ! tahun nilarh tu ! bukan tahun 2010 ya ! tahun ini ! 2011 ! 2011 ! should YUKI repeat ?? rasanya tak payah larr kan. hehe.. nilarhh YUKI ----------------------->




hehe~ oke. thats all for today. YUKI mahu tidur sudahh. CHUMUSEYO. Saranghaeyo belog ! 
hope all of you gonna love this blog. not hate it !  so, please larr avoid it, oke. tapi kalau rasa macam menyampah dengan blog ini, sila²larh klik X kat atas tuh. <faham² sendiri larh ya.>


p/s : this is just a blog

hai !

hai hai hai ! woah. ini blog baru saia iaitu YUKI.. luv it luv it ! YUKI sayang.. sekarang nih YUKI mahu ekspresi semua kegembiraan YUKI inih !!! sekarang dapat banyak tutorial pasal blog nih. harap banyak yg dapat membantu. kepada yg membantu terima kasih banyak-banyak. YUKI sayang kamu.


Berkaitan dengan blog ini, mesti ada yg wonder. kenapalarh ini budaks buat nama Yuki'ss blog. hahahha. saja-saja. rasa cam nama ini beshh and suit me well~hoho. JANGAN JELESS ! hey. apa dosss yg YUKI tengah mengarut nih. hahhaha.


Kepada yg membaca,YUKI minta maaf ya. forgive me please. ok. YUKI thinks that all for today. darrr~ LOVE YA
 
http://wankhairina.blogspot.com/