Sabtu, 19 Februari 2011

alahaii kereta~~

salam 1 Malaysia. Assalamualaikum. yo yo! haha. sedang menghilangkan kebosanan. actually ada banyak homework yang tengah tunggu YUKI atas meja uh. tapi nak buat camna, mood belomm mari lorh. eheh ^^ yang buku tu poun satu. asyik nak menhadap muka YUKI ja. tak boringkah ? YUKI yang douk menghadap buku tuu poun boring. hahha < apa kejenis ayat arr nih >

tadi kat sekolah. ada larr sorang kawann nih. mula² tuu elok jalarhh sembang. then, sudden dya kata ayah dya sudah marii. dya(chullgf) poun ajaklarr kawan dy(era) balik. dengan galas beg sumer siap dah, dya poun beransur ke kereta. yang kawan dya tu pelik

era : mana kereta ayah *tutttt*

then tak sampai hal way, dya dah patah balik.

chullgf : weyhh. silap orang darr. bukan kereta ayah aku <dengan riak 
yang malu giler>
kawan² yang lain : woi. kereta bapak sendiri poun tak kenal ke. hahahhahaha
chullgf : hahhahahha
kawan² yang lain : berapa tahun dah beli sampai tak kenal nih. hahahha
chullgf : 5 tahun dah bapak aku beli kereta uh. hahhah

konklusinya, kalau YUKI, YUKI malu derhhh. hhahahhah . moral of this stiry, ingatlah kereta sendiri. jangan sampai nak kena berlakon tolong bukak pintu kat empunya kereta tu pulak <derk kerana nak cover malu>

hhahha. oke larr. papai :)) mahu gerak ke tusyen sudahh nih.  luv ya !


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
http://wankhairina.blogspot.com/