Sabtu, 12 Februari 2011

sarang sarang sarang !

salam. faham tak apa maksud sarang sarang sarang a.k.a YUKI punya tajuk lorh.. maksudnya LOVE LOVE LOVE a.k.a my emotions now is full of LOVE ! tadi YUKI baru ja balik daripda tusyen. selalunya YUKI pergi tusyen dengan kawan YUKI nih. tapi atas sebab tertentu kitorang dah tak pergi sama². rasa lain sangat tadouk dia. T.T.. kejap lagi nak pergi tusyen lagi. but this time, dia ada. hehe ^^.  harap² tusyen kali nih tak jadi macam minggu lepas larh ya. heh..

sekarang nih, YUKI nak citer pasal semalam. besttt sangat lorh ! yeeeeee !~~ my whole family eating together. a'aa. satu family. tokwan. tok. makngah. sumer sekali larh. termasuk pengatin baru. YUKI punya new maksu and pak su. I feel so great there. full of joy. yeah. BUT  satu family ja tadouk iaitu YUKI punya pak teh and his family. dyorang tak boleh balik. almaklumlah guru and stay kat nun jauh di kajang sana nuh. so, kalau balik poun tak sempat lorh. T.T. makan beramai-ramai tuh jugak disertai oleh YUKI punya kakak sepupu and her friend. so, I feel like, how great to have a family. kesian kat dyorang² yang tadouk family nouh. bersyukurlah kita sebab ada family.


:: makan sedap nouh !




hehe. nan sarenghae my family !



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
http://wankhairina.blogspot.com/