Jumaat, 4 Februari 2011

sudahh !

ehem². Assalamualaikum ! hehe. YUKI sudah balik daripada kampung. baru ja nih. penat tahu 3 jam dalam kereta. elleh. 3 jam ja poun. tu poun dah penat ke ??!  rasa² ada tak orang yang akan fikir camtu?? haha. adalarr kout kan.

cuti kat kampung kali nih, tak pergi mana poun. just stay kat rumah atok wan ja. boring³ ! siankan. dahlarr after this cuti, tak macam cuti dah. faham tak ? faham tak ? maksud YUKI, after cuti GONG XI FA CHAI nih, cikgu² YUKI di sekolah nouh, akan memulakan aktiviti menyental kepala otak budak² species YUKI nih dengan segala ilmu daripada form 1 --->  form 3. !

kesian kan. T.T.. so, after this mestilarr YUKI tak boleh nak tulis entry baru selalukan. sedihnya. T.T..
apa² poun takpalarr. just pray YUKI all the best oke. dah penat nih. mahu ringan²kan badan. dahlarr malam nih, esok tengah hari dengan lusa pagi ad tusyen. mesti lagi penatkan. so, darr :))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
http://wankhairina.blogspot.com/