Isnin, 21 Mac 2011

3 jam. tired of waiting !

Huh ! Huh ! Assalamualaikum.. ehehe. tengok Yuki punya tajuk. TIRED OF WAITING. macam lagu 2PM poun ada kan..hehe. tapi nih the REAL ONE punya. hehe =)

2PM : tired of waiting


sekarang back kepada citer Yuki. hari nih, supposed ada kelas tambahan ba at sekolah iaitu start kul 3.30-4.30. but, disebabkan cegu Yuki tak berapa nak sehat, so cancelled larr kelas uh. sebelum balik ada kelas sn. kitorang bincang pasal soalan exam ! but ! thats not the pointnya larr. haha. cegu sn Yuki uh, lepas lambat. lebeyh kurang 3 lebeyh. yang Yuki dah gitao ayah Yuki suwoh amek Yuki pukul 3 !

Yuki dengan rasminya keluar dari kawasan sekolah lebeyh kurang 3.20 lebeyh camtu larr. then, ayah yuki SUDAH TIADA ! mana kereta ? mana abah ? so, Yuki poun pegi telefon. tengok² Yuki dah balik. then, dy suwoh Yuki call mama Yuki amek Yuki kat sekolah. no way ! i'll never do that.

so, Yuki poun memang menembokkan hati yuki nih. yuki TUNGGU, TUNGGU DAN TUNGGU. dari hujan turun sampai hujan berhenti. dari hujan berhenti then sambung balik hujan. dari zuhur sampai asar and yang lagi terouk sampai nak maghrib. dari ramai orang, tinggal Yuki sorang ja. imagined how i feel ! trouble trouble trouble (lagu HOOT) hehe. <sempat agy bawak masuk korean wave>.

then, akibat yuki tengok cam makin sunyi jew sekolah yuki tuh, yuki poun changed my mind, and nak tepon yuki punya bapak. BUT ! malangnya, yuki tadouk walau 1 sen. kalau 1 ringgit ada larr. tapi public phone tuu mana nak accept. ya douk ?? so, yuki tunggu lagi. then, finally mangsa yuki poun sudaa MUNCUL ! yeaaay !
so, yuki dengan wat muka kesian (*tabule blarhh betulllar) , buat² larr nak carik barang kat area akak uh (yuki punya sunbae:upper form). then, makin Dekat ! makin DEkat ! makin DEKat ! makin DEKAt ! and finally, tepacullarh yuki dekat depan akak uh. then wat gaya manja² siket. (ahakz ! gedik amat). 

yuki : kak... boleh tak, kalau...saya nak pinjam duit syiling.

kak tuu, dengan muka agak terkejut poun, dengan tindakan refleks terus mencari di dalam pencil casenya. yuki yang sedang memerhati sudah bersorak gembira dalam hatii. yeayy ! bole balik. then, yuki terus call yuki punya bapak ! and PULANG.. itu sahaja penantian yuki.

:::THE END:::

papai :))

snsd : hoot




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
http://wankhairina.blogspot.com/