Khamis, 17 Mac 2011

mianhaeyo !!

ohoiii ! salam. YUKI here. ehehe. akhirnya YUKI update gak belog YUki yang tersayang nih. muah muah muah. ahakz ! sekarang nih YUKI sedang holiday tapi SEJUJONYA, tak macam holiday POUN ! (T.T) sangat penat ! hari sabtu ahad hari tu, YUKI sibuk dengan tusyen and my paksu pnya wedding. isnin --> ahad yang bakal mendatang nih, YUKI akan sibuk dengan :

  • kenduri belah pengantin lelaki <paksu YUKI lorh>
  • homework yang tak pernah abess
  • kelas tambahan
  • studi !
  • kerja kursus
tengok ! padat tak jadual cuti YUKI ?? padat kann. hehe. sebab tu lar, YUKI tak dapat nak meluangkan masa dengan belog YUKI nih. Insyaallah, kalau YUKI ada masa free yang nak dibuang, YUKI akan buang dekat belog nih ea. hehe. that's all for today. papai :)

p/s:
*bessshnya jumpa 6G sim and nadia <walaupun secara tak formal> i miss them so much !
*kesian dekat orang² di Jepun nouh. hope, dyorang sumer sehat and akan terus bersabar !
<3 YUKI <3

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
http://wankhairina.blogspot.com/