Sabtu, 9 April 2011

home sweet home :)

ohoiii. hyep !

dah lama yuki tak update my lovely blog nih. hehe. sori larr pasal semua iklan² yang menyemakkan blog yuki nih. but, thats my job. hee~ apa² poun minta maaf ya.(haha. formal tollar). yuki nak citer sikit nih. hehe. ceciter ceciter.. ahakz

recently, my family gotta go to tok wa yuki punya umah iaitu nun jauh d'perak sana uh.  but, hari tuh, yuki ada bengkel maaa. so, yuki susah sikit larr. coz, kalau ada student y tak boleh hadir bengkel uh, kena menghadap muka someone y dirahsia identitinya. hee~ so, bab² nih, yuki malas sikit. yuki tak nak arr mencipta krontoversi d'usia muda begini. hahha < chewahh >

so, yuki decided tak ikut pegi menziarah tok wa yuki tu, and stay kat umah SORANG² ! omo. i'm just '51' (secara tak rasmi) hehe. woahh ! memang larr at first, yuki rasa takout sangat tapi at the same time, yuki rasa bessh lak. sebab yuki memang suka try to independence. memang nice timing betollar.

mula² yuki ingatkan, mama bagi yuki tidur umah yuki nih, but, rupa-rupanya, mama suruh tidur umah kawan yuki a.k.a jiran kitorang. <oh noo !> hancur plan yuki nak try tidur sorang²> T.T

tapi, bila fikit balik, oke larr gak coz macam mana kalau something happen at my home sweet homw time yuki ngan tidur ! oh tidakk ! bayangkan kalu tetiba ja terjadi, lintar pintas. tak poun pencuri masuk ke  ! oh tidak ! tak boleh. so, yuki poun setuju jew ngan mama. pengalaman nak try hidup sorang² walaupun tak sampai 2 hari poun, oke ! even takut gilerr kalau ada 'kawan' yang tak diundang datang melawat !

so, pointnya kat sini, tak salah nak berindependence but tengok masa larr. masih mentah. dahh lar  mentah, tak matang pulakk uh. ada hati nak try independence. pegii darr. hahha. thats all for today. makasih ya :))

(: papai :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
http://wankhairina.blogspot.com/