Ahad, 1 Mei 2011

eeeeeee !

Assalamualaikum. huhu

akhirnya, mood nak menulis tu datang gak. dah lama yuki tunggu mood nih. baru sekarang sampai. hhaaha

tajuk sekarang : #eeeeee !

setiap orang sudah terserlah dan pastinya mempunyai benda yang dyorang PALING PALING PALING PALING PALING TAK SUKA !!! hehe. macam kawan yuki sorang nih, dia paling tak suka CICAK. yang sorang lagi pulak, KUCING. haiissh ! and bagi yuki pulak, benda yang masuk dalam list tu ialah ::





JENG JENG JENG !














and species2 yang lain yang kecil and jenis suka merayap uh !






tolonglarh ! bukannya yuki benci haiwan2 nih. yuki just tak suka saja. and apabila haiwan2 nih ada ja, memang yuki tak boleh tahan. boleh mengamuk yuki tao ! haishh ! attitude yang tak bagus betollar.  tapi korang sumer jangan pulak benci haiwan2 nih. biar yuki benci sorang2 dah larr. haiwan2 nih, ada jugak bagussnya (walaupun yuki tak suka). but, I must admit it. haiwan2 nih memang baguss !  

so, hargailah haiwan2 nih ya, darr~ papai :))

 
http://wankhairina.blogspot.com/