Sabtu, 25 Jun 2011

julung kalinya !!


Assalamualaikum and salam 1Malaysia yo !! hehe~ hari nih hari minggu, so, yuki boleh larr update entry baru. selalunya tak sempat update sebab dua hari saja boleh main2 di internet. hehe ^^ hari nih, tinta yuki berkaitan dengan perasaan gembira dan syukur kerana KAWAN2 yuki yang take part dalam IHTIFAL banyak yang dapat TEMPAT !!! bukan tempat macam tempat parking uhhh ! adoiii~ NO larrr~ hahahha. tapi sayang. cuma satu bahagian ja, kitorang dapat saguhati. tapi apa2 poun still oke gakkan~ btw, tahniah rakan2ku, senior2ku and junior2ku yang tersayang ! chukahae <tahniah> congratulation yaww

p/s : berkaitan dengan tajuk 'julung kalinya' uh, actually pertandingan ihtifal peringkat negeri nih, baru first time diadakan. sebelum nih, kitorang terus post wakil pegi ihtifal peringkat kebangsaan. *tup tup* tahun nih buat.    tu yang jadi JULUNG KALINYA uh~ hehe.                                                                                                  


oke larr~ darrr. wassalam :))

Jumaat, 10 Jun 2011

couple di usia muda ?? !

Assalamualaikum yo ! hehe. yuki demam ke hari nih ? ntahlarr. maybe kout. sebab tu larr tetiba ja terdetik di hati  yuki nih untuk menari-narikan jari yuki atas keyboard nih. hehe.

*AMARAN* sebarang tinta yuki nih, maybe akan melukakan. tapi yuki, perlu meluahkan. selalu cakap sorang-sorang tak beshh gak. lebih baik yuki cakap *melalui writing*. taklarr nampak gilaaaa kan. hehe. *AMARAN*


couple di usia muda ?? !! ouh tidak ! yuki menolak sekeras-kerasnya. yuki akui. it was my mistake pabila yuki couple dulu ! but itu DULU.. masa tu douk berhingus lagi. tapi sekarang yuki dah boleh fikir maa. rasa macam dah buat satu benda bodoh je. tapi bendah bodoh ke tu ? yuki poun tak tahu larr. orang kata 'bercouple' ini besh ? besh ke ?? asal yuki rasa tak poun. maybe akan ada orang cakap "elleh. pernah ada bad experience larr tuh". nope. yuki tak ada bad experience poun, just yuki tak paham yang mana beshnya pasal couple nih. hehe. *apa yang yuki douk ngarut nih. sori*


pastu. nih satu lagi yang yuki tak boleh tahan. sekarang nih, senang sangat budak2 kita bercouple. even kalau ada mamat yang ntah pa pa poun budak2 perempuan kita boleh terima*sori. kasar sikit*. hello ! dah desperate sangat ke ? ya Allah. pastu, ada lak yang baru kenal, tak sampai 30 minit, dah couple. jangan kata 30 minit, ntah2 less lagi dari 5 minit. haiss. Astaghfirullah. tak poun baru chat kat laman sesawang dah mintak couple. korang lak senang2 ja bagi green light ? hello ! yuki malu. as a girl/lady/perempuan yuki malu lorh. yuki percaya pada nih 'perempuan baik untuk lelaki baik' <sekadar perkongsian>.


dah couple tuh, mulalah timbul macam2.  tambah2 lagi isu buang bayi tuh. tak kesian ke kat bayi tuh. ada tuh, tak sempat jadi bayi poun. baru segumpal daging. kesian larr. bayi tuh tak ada salah poun. yang salah tuh 'mak bapak tak rasmi' tuh. kesian budak tuh. korang sepatutnya kalau tak nak sesapa poun tanggung malu terhadap perbuatan korang tuh toksah buat. nih tak ! adess. kesian bayi tuh. kesian parents korang tuh. yang lebih penting kesian kat korang. haiss.



minta maaflaah. hari ni yuki rasa, yuki patut luahkan. kalau asyik, cakap dengan diri sendiri, tak da sapalah yang terkesan kecuali diri yuki nih.  yuki cuma memberi pendapat. yuki harap tak terjadilah sebarang kontroversi larr yea. <chewahh. macam larr yuki nih selebriti> haha. pa pa poun. salam maaf ya.
 
http://wankhairina.blogspot.com/