Sabtu, 23 Julai 2011

kerinduannnn teramat !

Assalamualaikum and HAi HaI HAI !!!
haha. finally. seru dah sampai suruh update blog :)) yes yes yes ! stop ! hee~ hari nih, yuki nak gitao semua especially blog yuki nilah , yuki rindu sangat !! hoho. rindu kat korang ? chopp. nak fikir.. mmmmmmmmmmmmmmm. ada larr sikit. hehe. yang banyak tu pegi mana dah ?? hehe~ kerinduan yang banyak² tu spectacles PINK yuki dah tempah. tuu pasallah. :[]

tadi sonok². sekarang nak sedih² lak. T.T~ sebab yuki rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuu sesangat sangat kat spectacles PINK yuki nih sebab I LOST IT !!!!!!!!!! waaaaaaa <sengsara jiwa nih> T.T~ spectacles PINK punya pasal, sampai 3 kali dah yuki douk termimpi mimpi jaa. jangan main main. 3 kali tuuuu ! banyak tak banyak. :[  haiiiis~ harap²lahh yuki boleh bertemu kembali dengan spectacles PINK tuu~ amin ! oke larr~ kira okey larrr update hari ni suvive gak. yang sebelum² nih jangan cakaplah. memang tak panjang umur. asal nak update je, ada benda halang. asal benda halang je, nak update. hahah :[] oke, larh. yuki chow dulu ya. DARRRRR and Assalamualaikum :))

p/s : spectacles PINK tu nama spectacles tu :)) official name

-offline-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
http://wankhairina.blogspot.com/